Introductie

Aan een doorgaande weg tussen Dongen en 's Gravenmoer met uitzicht op het buitengebied, ligt deze uitstekend onderhouden vrijstaande villa. Het perceel is met 2.200 m2 ruim bemeten en een werkplaats van maar liefst 60 m2 biedt voldoende mogelijkheden voor de professional of een fervente klusser.

De woning dateert van 2001 en beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en een woonkamer van 60 m2. De voormalige inpandige garage is verbouwd naar een bijkeuken maar waar ook prima kantoor gehouden kan worden. De bestemming van het perceel is 'Wonen'.


Begane grond

Ruime hal met meterkast (12 groepen en een krachtgroep)en trapopgang.
De riante L-vormige living is gelegd met plavuizen, de wanden en plafond zijn gestuukt en er is een sfeervolle schouw aanwezig. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot de kelder. Door de openslaande deuren loop je zo de achtertuin in.
Woonkeuken met hoekopstelling v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.
Portaal met inloopkast, toiletruimte en buitendeur.
De voormalige garage is verbouwd tot bijkeuken, tevens kantoor. Hier bevinden zich de wasmachine- en drogeraansluiting en er is een keukenblok aanwezig. Deze ruimte is prima in zijn geheel aan te wenden als kantoorruimte.
De begane grond i grotendeels v.v. vloerverwarming.

Eerste verdieping

Overloop met Vlizotrap en een inloopkast.
De ouderslaapkamer bevind zich aan de voorzijde en meet maar liefst 25 m2. De vloer is gelegd met tapijt, wanden en plafond zijn gestuukt. Verder is er een schuifwandkast aanwezig.
Twee slaapkamers aan de achterzijde met een gelijke afwering aan vorenbedoelde kamer.
Boven de bijkeuken is een vierde slaapkamer gerealiseerd met een oppervlakte van 16 m2 met eveneens tapijt, gestuukte wanden en een tweetal dakkapellen.
De deels en neutraal betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbel wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Open zolder met plaats voor de combiketel (Nefit HR 2001) en een indirect gestookte boiler.

Buitenruimte

De tuin is grotendeels aangelegd met gazon en geheel omheind. Aan de voorzijde geeft een automatisch hek toegang tot de inrit.
Op het perceel is een houten blokhut aanwezig. De garage is door de huidige eigenaar afgebroken en opnieuw opgebouwd met een oppervlak van maar liefst 60 m2. Uitgevoerd in spouwmuren en gedekt met geïsoleerde dakplaten. De garage is deels ingericht met een vliering. Een sectional deur geeft toegang tot de garage welke ook prima dienst kan doen als werkplaats voor de professional of hobbyist.

Wilt u meer weten over dit huis, schroom niet en neem contact op voor een bezichtiging. Ontdek de ruimte en mogelijkheden en ervaar hoe het is om 'buitenaf' te wonen.
Het object is te aanvaarden in overleg.