Introductie

Deze zeer betaalbare woning is qua grootte en prijsklasse uitstekend geschikt voor starters.

Aan de rand van de wijk Oosterheide nabij Boswachterij Dorst is deze sfeervolle tussenwoning gesitueerd. Ondanks de ligging nabij de Beneluxweg is de Van Lennepstraat toch een oase van rust. De straat is eenrichtingverkeer en vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht.

In de directe omgeving zijn er in ruime mate voorzieningen aanwezig zoals Winkelcentrum Oosterheide, uitvalswegen naar de A-27 en, zoals gezegd, nabij de bossen. Omdat Oosterhout een dorps karakter heeft, is het centrum niet ver weg. Ondanks dit dorpse karakter kunnen we toch stellen dat de voorzieningen in Oosterhout passen bij een echte stad. Denk aan het sfeervolle centrum, theater De Bussel en niet te vergeten de vele festivals waarbij het Parkfeest zeker vermeld moet worden.

Het onderhoud is op orde en recent is er over de volle breedte en serre geplaatst. De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing.

Let op!. In het woonoppervlak is de serre niet meegerekend. Echter is deze een groot deel van het jaar een prima verlengstuk van de woonkamer.


Begane grond

Entree met trapopgang, trapkast (4 groepen met aardlekbeveiliging) geheel betegeld toilet met hangcloset en een fontein.

Woonkamer voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond. Een schuifpui geeft toegang tot de serre.

De half open keuken is voorzien van een moderne hoekopstelling met een koelkast, vaatwasser, afzuigkap en een gaskookplaat.

1e verdieping

Overloop met Vlizotrap naar de zolderverdieping.

Slaapkamer aan de voorzijde voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafonds.

In de badkamer is een ligbad geplaatst met douchecombinatie en een wastafelmeubel.

2e verdieping

Open zolderruimte met combiketel (Nefit HR 2002) en een dakraam.

Buitenruimte

Vanuit de woonkamer en keuken is de serre te betreden. Deze serre is geheel af te sluiten met een schuifpui en heeft tevens een extra bergruimte met de wasmachineaansluiting. Verzorgd aangelegde achtertuin met berging en een achterom.

Algemeen

Gezien de ruimte die deze woning biedt, in combinatie met de vraagprijs maakt dat deze woning prima geschikt is voor starters. Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden, vraag dan bij uw makelaar om advies. Hij kan u begeleiden naar een onafhankelijk adviseur.

Bankgarantie

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

Ouderdomsclausule

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen hetgeen inhoudt dat het bouwjaar van de woning ouder is en derhalve de eisen aan kwaliteit van o.a. isolatie, anders zijn dan woningen die heden ten dage worden gebouwd.

Inmeetinstructie

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.