Bink & Partners

logo-bink-en-partners
Bink en Partners
Marketing

De makelaar als marketing-specialist

In tijden dat er minder kopers zijn voor woningen, is het steeds belangrijker om uw woning goed onder de aandacht te brengen van mogelijke kopers. Een goede makelaar leert daarom continu de nieuwste marketingtechnieken om uw woning bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te krijgen.

Nieuwe media

Bink & Partners Makelaardij de makelaar die zich specialiseert in nieuwe media. Meer aandacht voor uw pand op websites waar uw mogelijke koper zicht ook bevind. U kunt daar zelf ook aan meewerken door de hulpmiddelen die wij u aanreiken te gebruiken. De kans dat uw woning via mond-tot-mond reclame wordt verkocht wordt immers steeds groter. Met andere woorden, er moet gepraat worden over uw woning. Waar dat vroeger gebeurde in de kroeg of op straat, verplaatst de conversatie zich meer en meer naar Facebook, Twitter en Instagram. Om hier optimaal van te kunnen profiteren zorgt Bink & Partners Makelaardij ervoor dat we de beschikking hebben over professionele foto's, slide-shows, 3D plattegronden en een virtuele tour door uw woning met 360 graden foto's.
NIEUW!! Sinds kort maakt Bink & Partners gebruik van hoogtefotografie. Op deze wijze wordt uw woning vanaf een ander standpunt gefotografeerd wat er voor zorgt dat u er opvallend uitspingt tussen het overige aanbod.