Bink & Partners

logo-bink-en-partners
Bink en Partners
Senioren

Senioren Makelaar

Met een overheid die zich steeds meer terugtrekt wordt het vraagstuk 'wat te doen als ik het allemaal niet meer zelf kan' steeds actueler. Immers is opname in een zorginstelling niet meer vanzelfsprekend als u iets komt te mankeren.
Vrijwel dagelijks horen wij vragen als, wat moet ik met mijn eigen woning als ik het niet meer kan behappen? Is mijn testament nog actueel of moet ik wellicht een volmacht laten opmaken? Waar kan ik terecht voor zorg? Moet ik een eigen bijdrage betalen als ik word opgenomen? Immers is voor velen de eigen woning een spaarcentje voor de oude dag.
Om al deze vragen adequaat te kunnen beantwoorden heeft Bink & Partners zich gespecialiseerd als Senior Makelaar door de samenwerking te zoeken met professionele partijen die u kunnen helpen bij tocht langs de diverse loketten van de verschillende overheden.
U kunt hierbij denken aan een notaris, fiscalist, zorgveleners, hulp bij woningaanpassingen maar ook een hoveniersbedrijf en een verhuisbedrijf. Immers is het zaak dat u zo weinig mogelijk stress ervaart bij het ouder worden en dat u zo lang mogelijk ontzorgt wordt.
Maar ook bij minder urgente vraagstukken kan het goed zijn stil te staan bij de toekomst Zijn uw kinderen de deur uit? Werkt u niet meer aan huis? Of is er een andere reden waardoor u al die extra kamers niet meer nodig heeft? Een goed moment om de stap te maken naar een kleinere woning. Dat biedt vaak meer gemak, minder onderhoud en lagere maandlasten. En misschien kunt u wel profiteren van een mooie overwaarde uit uw huidige woning.
Bespreek uw situatie eens met ons. Wij zijn dé specialist die alle mogelijkheden van verkoop, aankoop of huren voor u op een rijtje zet.
de buurt. Wij zijn u graag van dienst.