Duurzame energie

Voor een makelaar wordt duurzame energie in combinatie met uw woning steeds belangrijker. In de actuele modellen van taxatierapporten is reeds een extra hoofdstuk toegevoegd wat ingaat op duurzame aspecten van de getaxeerde woning. Banken zijn bereid om een hogere hypotheek te verstrekken als er sprake van is als dat (een deel van) dat geld besteedt wordt aan energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van dubbele beglazing maar ook het aanschaffen van zonnepanelen of een zonneboiler. Stuk voor stuk investeringen die uw woonlasten naar beneden brengen, elke maand weer.
In de toekomst zal de waarde van uw woning meer en meer worden bepaald door de maandlast. Niet alleen de hypotheeklast maar ook de energiekosten die, na een lichte daling, toch weer zullen gaan stijgen. In het kort komt het erop neer dat hoe zuiniger uw woning is, lees hoe minder energie uw woning verbruikt, hoe hoger de waarde zal uitpakken.
In dit verband is Bink & Partners een samenwerking aangegaan met Helios Solar. Een onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers waarbij het accent ligt op goede kwaliteit (Europese) panelen.
Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons waarna wij ervoor zorgen dat u een duurzaam advies op maat krijgt met als 'bijwerking' een waardestijging van uw woning.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons even een berichtje met onderstaand formulier, mail of bel ons. Wij komen graag bij u langs.
Lees ook ons privacystatement.

10 + 1 =
 • Address

  Doenradestraat 18
  4834 GC Breda
 • Telefoon

  076-2031990
 • Email

  info@binkenpartners.nl
 • KvK

  70575207
 • BTW

  NL001674387B25